Project Description

Click on photos to enlarge

The wonderful team at Canva invited Bell Landscapes to design and create internal gardens for the incredible warehouse building they occupy in Sydney’s East.

Canva had recently converted the 4 story warehouse into an office for their team. During the conversion the architect thoughtfully retained many of the beautiful heritage features whilst incorporating modern touches throughout, which provides an industrial, cool vibe.

Given all the hard visual elements of the building we had the perfect opportunity to add softness, life and colour with a clever garden design. The client brief was to have ‘as much green as possible whilst minimising impact on floor space’. In response to the brief we designed a selection of potted gardens, carefully positioned in clusters, and then utilised the extensive roof structure to support hanging gardens cascading from above. The idea is to visually soften the space and also enhance the feeling of connection to nature at both ground level and overhead.

We hope you enjoy the portfolio.